Το online test εξηγεί… κινείται… καταγράφει… και δεν είναι ένα απλό τεστ στα σήματα!
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ μια πινακίδα βλέποντας ένα έξυπνο και σύντομο βιντεάκι!

Το σύντομο γραφικό κινούμενο σχέδιο μορφής gif έχει σαν σκοπό να σε βοηθήσει να κατανοήσεις την ερώτηση αλλά και να μη την ξεχάσεις ποτέ!

 

Κατά τη διάρκεια του Τεστ μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο με την κάμερα που βρίσκεται πάνω δεξιά στη φωτογραφία όταν είναι διαθέσιμη και αμέσως αναπαράγεται ένα βίντεο, όπως φαίνεται και στις εικόνες.

 

Σου φέρνει τον δάσκαλο δίπλα σου! Σε πολλές ερωτήσεις θα έχεις στη διάθεσή σου τις κάρτες θεωρίας. Για παράδειγμα έκανες λάθος σε μία διασταύρωση με τροχονόμο; Θα μπορείς να δεις μια μίνι παρουσίαση αποτελούμενη από 7-8 κάρτες θεωρίας με παραδείγματα για καλύτερη κατανόηση!

 

Το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής, είναι ότι σκέφτεται, κατανοεί τις ανάγκες και τις δυνατότητες σου και προσαρμόζεται αυτόματα, ώστε να δεις τις ερωτήσεις που πρέπει, όταν πρέπει και όσες φορές πρέπει, με αποτέλεσμα να είσαι έτοιμος για τις επίσημες εξετάσεις σου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο διαβάζοντας λιγότερο… πολύ λιγότερο!

 

Υπάρχουν σύντομα σχόλια σε ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις του κώδικα τα οποία εμφανίζονται κάτω από την ερώτηση, με σκοπό να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την ερώτηση, να απορρίψεις τις λάθος απαντήσεις και να οδηγηθείς στη σωστή! Τα σχόλια σε βοηθούν στο να ξεκαθαρίσεις κάποιες δυσνόητες ερωτήσεις, σήματα, διασταυρώσεις, ακριβώς εκείνη τη στιγμή που τις συναντάς και να μην αποτυπωθούν λάθος συμπεράσματα στο μυαλό σου. Τα κείμενα είναι σύντομα και καθόλου κουραστικά και έχουν σαν σκοπό να σε βοηθήσουν να αποστηθίσεις και να κατανοήσεις το ερωτηματολόγιο και όχι να αποκτήσεις πλήρη θεωρητική κατάρτιση.

 
 
Σύστημα κρυφών απαντήσεων… Για ψαγμένους!!!

Το σύστημα κρυφών απαντήσεων είναι μία μέθοδος που μπορείς να μάθεις τα σήματα του ΚΟΚ σχεδόν με την πρώτη! Η βασική ιδέα είναι, να δημιουργείς μόνος σου με το μυαλό σου τη σωστή απάντηση, αφού αυτή είναι κρυμμένη όπως και οι λάθος απαντήσεις και δεν θα μπορείς να τη διαβάσεις. Όταν δημιουργούμε μόνοι μας μια σκέψη ή μια εικόνα τη ξεχνάμε 10 φορές πιο δύσκολα σε σχέση με κάτι που διαβάζουμε ή βλέπουμε. Αν δεν σου έρχεται τίποτα στο μυαλό, τότε μπορείς να πατήσεις το κουμπί “Δεν γνωρίζω” ώστε να εμφανιστεί ΜΟΝΟ η σωστή και να έχεις περισσότερες πιθανότητες να την θυμάσαι, διότι θα είναι η πρώτη απάντηση που θα δεις για την συγκεκριμένη ερώτηση και η μοναδική!

 
 
Στατιστικά…

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις που βρίσκεται η πρόοδός σου ανά πάσα στιγμή, πόσα λάθη έχεις κάνει, πόσα τεστ, σε ποια κατηγορία είσαι αδύναμος και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις. Εμείς καταγράφουμε όλες τις απαντήσεις σου και έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό και λειτουργικό περιβάλλον, όπου μπορείς να δεις με μια ματιά τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και να μελετήσεις σε βάθος κάποιες ειδικές καρτέλες.

Προβλέπει με υψηλή ακρίβεια την επιτυχία σου στις εξετάσεις

 

 

Η νέα μπάρα ΔΥΝΑΜΗΣ σε ενημερώνει πως τα πας με τις ερωτήσεις που έχεις κάνει τουλάχιστον 1 λάθος! Οι υπολογισμοί εδώ δεν είναι απλοί αλλά συνυπολογίζουν πολλές μεταβλητές όπως δυσκολία ερώτησης, αριθμό σωστών απαντήσεων, τελευταίες φορές, σερί σωστών απαντήσεων, πρόβλεψη λάθους από παρόμοιες ερωτήσεις κλπ… Μη σε κουράζουμε όμως διότι εσένα σε ενδιαφέρει ένα νούμερο για να ξέρεις πότε να κάνεις Τεστ Λαθών!